Het is en blijft een hele puzzel!»

Gepubliceerd op 06-01-2016

Dit is mijn eerste nieuwsbrief. In de loop van 2015 heb ik bedacht dat ik graag een nieuwe naam voor mijn bedrijf zou willen gaan gebruiken. Het is "DE BLOEIENDE ORGANISATIE" geworden. Voor mij een naam waar ik echt blij van word, maar ook een naam die staat voor wat ik graag voor andere bedrijven wil betekenen. Namelijk de gewenste of misschien wel noodzakelijke ondersteuning om van jouw onderneming een bloeiende organisatie te maken. Ik denk met je mee om voor langere tijd grip te krijgen op je bedrijfsstrategie en bedrijfsvoering en reik hiervoor praktische hulpmiddelen aan zodat je de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet.

Afgelopen periode ben ik privé volop bezig geweest met bouwperikelen vanwege de bouw van onze nieuwe woning. Ik heb van dichtbij kunnen ervaren dat de eisen die tegenwoordig gesteld worden aan nieuwbouw enorm zijn toegenomen. Dit betekent dat je als nieuwbouweigenaar over steeds meer zaken moet nadenken om aan deze eisen te kunnen voldoen en hierin lastige keuzes moet maken.

Ook heb ik van dichtbij kunnen zien wat andere tijden betekenen voor ondernemers in de bouw. Zo heb ik een aannemer mogen begeleiden bij het opstellen van een bedrijfsplan. De vanzelfsprekendheid van een bedrijf leiden en daar gewoon een goed inkomen aan te verdienen is definitief voorbij. Je zult met je onderneming moeten laten zien wie je bent en waarvoor je gaat. Duidelijk hebben wat anderen van je kunnen verwachten, maar ook inzicht hebben over hoe je het beste kunt omgaan met kansen en bedreigingen van deze tijd. Je zult keuzes moeten maken waarbij het handig is te weten wat er allemaal speelt en waar je zoal rekening mee moet houden.

Ondernemen is en blijft daarmee een hele puzzel waarbij ik je graag help om de puzzelstukjes op de juiste plaats te leggen.

 

 

14672261081e2b5176a4bd1f968dd795a2d3cb9241.jpg